Συνάντηση Δήμαρχου Λεβαδέων κ. Δημήτριου Κ. Καραμάνη με τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Δημήτριο Κυριτσόπουλο

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτριο Κ. Καραμάνη επισκέφτηκε σήμερα ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Δημήτριος Κυριτσόπουλος.

Ο κ. Κυριτσόπουλος συνεχάρη τον Δήμαρχο Λεβαδέων για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκε καλό έργο, γόνιμη θητεία και συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου με την σχολική κοινότητα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην εκπαίδευση, τις κτηριακές υποδομές, καθώς και για την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασιών με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι ως εκπαιδευτικός γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα στέκεται πάντα αρωγός έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες μας ένα ευχάριστο, λειτουργικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον.

Σχετικά